tirsdag den 10. august 2010

UndskyldForDenDårligeOpdatering..

..jeg mangler net :)

08.08.10

Oh my god, hvor har jeg dog haft en MEGA sjov weekend! Fredag blev vi som sagt hjemme og hyggede, men lørdag tog vi i byen!

Lørdag dag gik med afslapning, løbetur og aftensmad på en pub inde i Cardiff sammen med Fabio, Jeanne og Milena – O’neill, irsk pub der laver mega god mad, og som har servitricer der alle er punkrock/emo. Så tog vi hjem til west homes og holdte forfest, hvor vi spillede Taboo (et spil, hvor man skal forklare et ord, uden at bruge nogle ”forbudte” ord, som står på kortet). Vi blev halv snaldrede og fortsatte ellers ind i byen ved 10-tiden. Her tog vi på en pub kaldet ”the prince of Wales” – rigtig cool sted, men endte med at smutte hen på en bar, hvor Alvaro og en af hans spanske venner holdte til. Her mødte vi en gruppe søde walisiske fyre, som vi skal mødes med i løbet af næste uge. Efter nogle tequila-shots der, tog vi videre til en club, som hedder ”the Live Lounge”, hvor de spiller mega lækker rock musik – ikke techno osv. Der var så crowdet, at man nærmest ikke kunne gå frem og tilbage, men det var simpelthen så sjovt. Vi snakkede med så mange forskellige mennesker i løbet af aftenen – man kan åbenbart se på os, at vi ikke kommer herfra, men vi tager det som en kompliment, eftersom de walisiske piger rent ud sagt ligner ludere, når de går i byen. Det synes de walisiske drenge også (det sagde de i hvert fald til os ;D).

Vi kom hjem ved en 5-tiden, og stod ellers op klokken halv syv, da vi skulle med bussen ind til toget og til Bath. Det endte med at det kun var mig, Jeanne, Gabor og Martino, som tog af sted, da alle de andre var for trætte. Bath er en gammel-romersk by i England, som bl.a. er berømt for ”the Royal Crescent”, som er en form for bue af huse, hvor de royale holdte til om sommeren i 1800-tallet. Bath er utrolig bakket, og vi har gået, og gået og gået hele dagen, og er lige kommet hjem nu her (klokken 18.00) efter en lang, men god dag. Her klokken 20.00 skal vi med bussen ind til Cardiff igen, da Martino har et gig på en pub sammen med hans band. De spiller en eller anden form for jødisk musik – meget specielt, men rigtig godt!

Love u
Line

Ingen kommentarer:

Send en kommentar