søndag den 31. oktober 2010

DenBedsteUgeLænge..

.. Er jeg overbevist om næste uge bliver, og det siger meget, da jeg virkelig nyder hver eneste uge herovre!!! :D

d. 31.10.10

Happy Halloween ;) haha

I dag har været stille og rolig. Jeg har været på arbejde i Ty canol, og fået ryddet op i mit tøjskab so far :) Grunden til at jeg lige alligevel ville smide et indlæg, er fordi min kommende uge bliver pænt travl, og jeg får højst sandsynlig ikke tid til at skrive før i næste uge igen! Derfor ville jeg lige forklare lidt om, hvad der skal ske i løbet af næste uge, selvom de fleste af jer nok allerede ved det :)

Mandag nat/tirsdag morgen får jeg besøg af to dejlige damer – Maria og Line, som skal være her indtil onsdag aften :D Det bliver så fedt! Jeg har ikke planlagt noget specielt, da vi kun har to dage, derfor skal de bruges på shopping, snakken og at spise en masse god mad på de forskellige stamsteder i Cardiff, som jeg efterhånden har fået! Det bliver nice :) Jeg glæder mig helt vildt til at se dem igen! Det føles virkelig som om, at det er hundrede år og en lagkage siden jeg sidst har set dem, så det bliver skønt! Jeg kunne virkelig ikke ønske mig en bedre mandag, tirsdag og onsdag :D

Torsdag så går turen ellers til Paris, hvilket bliver helt fantastisk! Omkring kl. 18.00 torsdag aften tager Jeanne, Katharina, Pamina, Rene og jeg bussen til Paris, hvor vi lander ved 7-tiden næste dag! Her henter Stephane – Jeannes ven, som besøgte hende til hendes fødselsdag – os og så tager vi hjem til ham i hans lejlighed. I løbet af dagen skal vi se Paris! Stephane har planlagt en rute, så vi kommer omkring de steder, som franskmændene elsker allermest i Paris – Altså ikke de oplagte turist-steder, men de ”rigtige” steder :) hehe Jeanne har dog allerede løftet sløret for, at vi skal op i Notre Dame og se udsigten udover byen, hvilket skulle være helt fantastisk! Derudover skal vi besøge det berømte bageri Ladurette, hvor man kan købe makroner :) Om aftenen skal vi til Stephanes fødselsdagsfest, og møde en masse af hans venner – bl.a. også Etienne, som er Jeannes bedste ven! Jeg håber at Katrine også er sammen med os i løbet af fredagen, da den så ville blive helt perfekt! :)

Lørdag skal vi til Versailles, det slot hvor Marie Antoinette og Louis Auguste boede på! Det bliver såååååå genialt! :D Til dem som ikke ved det, så er jeg KÆMPE Maria antoinette fanatiker, og lørdagen er derfor planlagt af Jeanne specielt til mig :) Om aftenen skal vi se Paris by night, hvilket bliver så genialt! Det skulle ifølge Jeanne være helt fantastisk at gå omkring i Paris om aftenen og se lysene fra Eiffeltårnet og i det hele taget bare alle de smukke bygninger, som nu engang ligger i Paris – og så skulle der nok også være plads til en smule fest om lørdagen også :)

Søndag tager vi så bussen hjem!
Det var lidt om den kommende uge! Jeg er sikker på, at den bliver sååååååååååå MEGA genial! :D Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt!

Love u

Line

1 kommentar:

  1. Ej Line, det lyder bare fantastisk, er så misundelig! Både på Maria og Line, men også på at du skal til Paris. Som er den skønneste by :D
    Det er så fedt alt det du oplever.

    Glæder mig til at se billeder af det hele :D

    Varme tanker og knus fra Christina Sandholm (:

    SvarSlet