torsdag den 6. januar 2011

Julen 2010

Julen 2010

Julen har været en mærkelig oplevelse i år. Hele December har jeg været i Wales, og ikke rigtig følt mig i nogen speciel julestemning, og så kommer man hjem til sin mors nissehelvede (Som jeg i øvrigt elsker, misforstå mig ikke), og har slet ikke plads til at føle julestemning, fordi så mange andre følelser presser på i stedet. Det var simpelthen så dejligt, at være hjemme, men det er mærkeligt sådan at ”springe” fra ”liv til liv”. Men nok om følelser og andet tankespind – nu til den egentlige historie!

Jeg har som sagt været hjemme til jul! Før jeg tog til Danmark, var der dog lige nogle juleting der skulle ordnes i West Homes! Jeanne og jeg havde forberedt en lille juleoverraskelse til de andre frivillige, som skulle blive her! Det bestod af en lille gave til hver og en masse godter, fra en butik som hedder ”Poundland”, og som svarer lidt til ”tiger’en” i Danmark! Planen var så, at Gabor, som har vokset sit skæg ud i løbet af de sidste par mdr. skulle være julemanden! Jeg malede derfor hans skæg hvidt med akryl-maling i Park Lodge så han rigtig kunne leve sig ind i rollen (Han skulle også hjem, bare først til nytår, og han vidste allerede at hans skæg skulle barberes af inden, da hans kæreste ikke bryder sig om det – tal om at være under tøflen :D hahaha Ej, det er han ikke :D). Mandag d. 20 fejrede vi ellers Alvaros fødselsdag og havde en eller anden form for julefrokost (som ingen af de andre frivillige i øvrigt fatter hvad er! Mig og Magnus forsøgte ellers hårdt at forklare (og illustrere – og ja, jeg er godt klar over, at dette blev en parentes inde i en parentes) hvad det er!), hvor jeg bl.a. havde lavet risalamande og Magnus havde sild og snaps. Det gik fint og vi hyggede os da også!

Jeg havde mit fly d. 22, men pga. sindssyg meget sne (eller egentlig kun ca. 40 cm men total mangel på udstyr til at fjerne det) herovre, var mig og Kathi (En af de andre frivillige, som også tog hjem til jul) så nervøse for, at vi ikke kunne ankomme til Stansted lufthavn, så vi besluttede os for, at starte vores tur tirsdag aften i stedet for. Så vi havde en bus fra Cardiff til Heathrow lufthavn klokken halv tolv, sad fra 3 om natten til 5 om natten på heathrow lufthavns busterminal og ventede på en bus til Stansted, og så landede vi endelig i Stansted klokken halv syv om morgenen. Kathi havde ikke ligeså lang ventetid som mig, og var med flyveren klokken 10, mens jeg skulle vente helt til 16.50. Jeg tror roligt, at jeg kan sige, at det var den længste dag i mit liv! Forestil jer at sidde i en lufthavn 6 timer alene efter 1,5 times søvn, og hvor du allerede har haft gang i rejsen siden halv elleve aftenen før – jeg håber aldrig det sker for mig igen! Men heldigvis mødte jeg da to piger fra Danmark, da jeg boardede, så jeg kunne tilbringe ventetiden inden vi kom ind i flyveren med dem! Jeg havde i øvrigt overvægt i kufferten, så jeg endte med at skulle have 5 trøjer på, to par bukser, et tørklæde og min buksedragt om halsen, samt min jakke! HEP HEY!

Da jeg landede i Billund kunne jeg næsten ikke fatte at jeg endelig var hjemme, så efter at have hentet min kuffert gik jeg nærmest som en tåge ud igennem ankomstporten, og blev straks overfaldet af to MEGET HØJE (STOP SÅ MED AT VOKSE!!) piger, som ellers krammede mig og tudede, så jeg tabte min kuffert og nærmest ikke kunne få vejret – ja, det kan være de har lært de skal sætte pris på deres storesøster nu :D haha Ej, det var simpelthen så skønt at se min familie igen, men jeg var så træt, så jeg nærmest ikke havde plads til at blive overvældet også, så det føltes som en helt tågetilstand da jeg sagde hej til dem, og ellers fik ekspederet mig selv ud i vores bil!

Da vi endelig ankom til Tjørring, begyndte det at gå en smule op for mig, at jeg faktisk var hjemme, og at ALTING var præcis det samme – hvilket jo egentlig er meget godt, men meget mærkeligt, når man selv har ”forandret” sig så meget! Så kørte vi ellers ind på gaden, men lige inden vi drejede ind, stod Jeppe-Nabo og rakte tomlen i vejret to nogle inde på vejen! Da vi drejede ind på gaden, stod alle mine naboer og vinkede og hujede og fyrværkeri skød op i himlen! Nøj, hvor blev jeg overvældet! Det var simpelthen sådan en fantastisk modtagelse! Jeg kunne virkelig slet ikke have forestillet mig, at de ville gøre sådan noget for mig! De er nogle fantastiske mennesker! <3

Da jeg havde sagt hej til dem alle, fik vi låst op for huset og jeg kunne endelig sige hej til min lille Elvis :) Nøj, hvor havde jeg dog savnet ham! Man kan jo ikke lige snakke med ham på skype, ligesom man kan med de andre! Der gik dog et par dage, før han rigtig opfattede at jeg var hjemme tror jeg – men så hang jeg da ellers også på ham resten af tiden!

Efter aftensmaden fik jeg besøg af Lotte og Elkjær! Nej, hvor var det dog hyggeligt :) så vildt, at det var 5 mdr. siden jeg havde set Lotte, og ja næsten 2 mdr. siden jeg havde set Maria! Jeg glæder mig, til jeg kommer hjem, og kan bruge MASSER af kvali-tid med de dejlige damer derhjemme igen!

D. 23 efter en god lang nats søvn (i min elskede, elskede seng!!!) fik jeg besøg af skønne Katten, som fik en god traditionel dansk frokost bestående af rugbrødsmadder med spegepølse, remoulade og ristede løg! Nøj, det var godt! Jeg skal aldrig snakke dårligt om rugbrød igen (hvis, jeg da egentlig nogensinde har gjort det – men det har jeg nok!).

Derefter kom min moster og onkel, med mine to fætre. Lige da de var gået kom min onkel med min kusine og fætter, og så fik vi ellers min farfar og Gerda + min fars faster og mand og min fars kusine, hendes mand og deres to børn til lillejuleaften! Mægtig hyggeligt!

D. 24 efter endnu en gude-nat i gudesengen, fik jeg tøj på og tog ellers et smut ned til dejlige Bettina! Det var et meget kort visit, men sindssyg rart lige at ses!

Så skulle familien Andersen da ellers i kirke, hvilket vi normalt ellers aldrig gør, men eftersom det foregik i Tif-hallen, og med ”fætter Peter” aka Rene som præst, så skulle det da være! Jeg tror aldrig, jeg har været til en mere alternativ gudstjeneste end denne! Jesus blev sammenlignet med en håndbold på et tidspunkt – det siger vist nok i sig selv!

Så tog vi ellers hjem, og jeg fik slappet lidt af, inden mormor og morfar kom til julemiddag! Vi havde en helt igennem skøn aften, hvor far selvfølgelig spildte rødvin, som han plejer juleaften, og vi børn blev forkælet så meget, at man ikke kan forstå at vi er så søde og rare, som vi egentlig er! ;)

D. 25 tog vi traditionen tro til julefrokost med Andersen/Frølund familien! Den klassiske æde-snakke-dag med alt hvad det indebærer af bl.a. pakkeleg, frække viser og (når der er sne) kælkning! Mægtig hyggeligt! Efter en køretur hjem på meget glatte veje, blev jeg sat af med en flaske Gajol på Landtsgård, hvor mine skønne håndboldtøser allerede havde godt gang i forfesten! Det blev en virkelig fed aften, hvor jeg så hånboldpigerne, gymnasietøserne og en masse andre ude i Hernings festlige natteliv! Jeg manglede dog Brittan, men vi må tage revanche næste år!

D. 26 skulle vi oprindeligt have været på fyn og besøge Bedstemor, men fyn har været hårdt ramt af dårligt vejr, så vi blev enige om at blive hjemme! Det resulterede i, at jeg kunne få besøgt Monique og ellers få tilbragt noget kvali-tid med min familie (og min seng ikke at forglemme!).

D. 27 er min mors fødselsdag, men da hun havde nattevagt, kunne vi ikke fejre det før om aftenen. Derfor tilbragte jeg formiddagen med dejlige Maria og DANSKER Nidi i Herning gågade, hvor vi fik kigget os godt omkring i bl.a. luxo living og fik spist en dejlig frokost på cafe fry! Jeg havde et stramt program denne dag, så allerede klokken 1, skulle jeg tilbage til Tjørring, for at hente mine fætre og søstre, så vi kunne komme i biografen og se Narnia! Da vi kom hjem derfra, fejrede vi min mor, og jeg fik også skubbet et kort visit hos frk. Smith ind, hvilket var rigtig dejligt!

D. 28 gik turen tilbage til Wales, og efter endnu 13 timers rejse, kunne jeg indånde den dejlige dunst som West homes nu engang har! Super dejligt, og specielt når man bor sammen med sådan nogle skønne mennesker, som havde lavet pasta til mig og alt muligt :)

Konklusion: Mega god jul, med super hyggelige og skønne minder – dog en smule for travl, men det er nu nok det bedste, når det nu skal være!

Love u
Line

Ingen kommentarer:

Send en kommentar